Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
ARTIKELEN
- De staat van de artikelen wordt vermeld, mocht dit niet duidelijk genoeg zijn, vraag dan voor aanschaf naar extra informatie. Zo kunnen we eventuele teleurstelling achteraf, voorkomen.
PRIJZEN
- Alle prijzen zijn vermeld in euro's, exclusief verzendkosten.
BESTELLING
- Ondanks het feit dat wij de webshop up-to-date houden, kan het voorkomen dat een artikel net verkocht is en nog op de webshop te koop staat. Mocht dit het geval zijn, dan ontvang je hier zo spoedig mogelijk bericht over.
RESERVEREN
- Wij reserveren artikelen maximaal 14 dagen.
BETALING
- Zodra een bestelling bij ons binnen is, ontvang je een e-mail ter bevestiging.
- Voor wij tot verzenden overgaan, dient de betaling van de bestelling te zijn bijgeschreven op onze bankrekening.
- De betaling dient binnen 10 dagen na bestelling bij ons binnen te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, ontvang je een e-mail ter herinnering. Wanneer deze e-mail niet binnen 24 uur wordt beantwoord, vervalt de bestelling. De artikelen worden weer te koop aangeboden.
- Contant betalen kan bij afhalen.
VERZENDEN
- Bestellingen worden verzonden binnen 5 werkdagen nadat de betaling is bijgeschreven.
- Zodra wij de bestelling hebben verzonden, laten wij je dit weten.
- Uiteraard kun je er ook voor kiezen de bestelling bij ons op te halen. Hiermee komen de verzendkosten te vervallen.
- 78 toeren platen worden altijd als pakketpost verzonden.
- De verzendkosten staan NIET in het bestelformulier. De juiste kosten worden in de factuur vermeld.
- Indien wij afwijkend verpakkingsmateriaal moeten gebruiken, wordt dit in rekening gebracht. Wij brengen je hiervan vooraf op de hoogte.
- Wij doen ons uiterste best onze artikelen zo goed mogelijk te verpakken om breuk tegen te gaan.
- Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, breuk tijdens verzending.
- Wij bieden je de mogelijkheid het pakket verzekerd te verzenden. Laat ons wel van te voren weten of je dit wenst. Je ontvangt dan een e-mail met de extra kosten, die per artikel verschillend kunnen zijn.
RETOUR
- Als klant heb je het recht, binnen 8 dagen na levering, de bestelling te retourneren. De artikelen dienen ongebruikt te zijn, voorzien van de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. De retourzending dient binnen 8 dagen, per e-mail, kenbaar gemaakt worden. Binnen 14 dagen dient de retourzending bij ons binnen te zijn. Niet aangemelde retouren worden niet gecrediteerd. De artikelen moeten in dezelfde staat geretourneerd worden als wij het hebben aangeboden. We houden het recht, slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst beschadigd zijn. Wij maken het geld per omgaande over als de artikelen in dezelfde staat bij ons zijn aangekomen, uiteraard exclusief verzenkosten.
ANNULEREN
- Mocht je een van een bestelling af willen zien, dan stellen wij het op prijs, wanneer je dit zo spoedig mogelijk per e-mail aan ons laat weten.
OVERMACHT
- Mochten er technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht.
- De kleur van artikelen kan afwijken van de werkelijkheid, aangezien de belichting van invloed is op de getoonde foto's.
VRAGEN/KLACHTEN
- Mocht je vragen of klachten hebben, dan verzoeken wij je ons hierover per e-mail te berichten. Je ontvangt hierna zo spoedig een reactie.
Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.
Wij hopen je voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht dit niet het geval zijn, kun je uiteraard per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.
Wij behouden ons het recht voor deze algemene voorwaarden ten alle tijden te wijzigen.